avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1025 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... intrare cu cintec in C.I.P. pot actiona in judecata?
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

intrare cu cintec in C.I.P. pot actiona in judecata?

buna ziua.sunt o persoana juridica si am de lamurit o problema.va rog sa-mi raspunde-ti.multumesc.acum 5 zile am avut de depus bani in banca (brd)pentru a achita un cec in valoare de 1.200 lei.intrucit nu erau suficienti bani in cont a fost sunata sotia mea (care este contabil la firma )de la banca sa mai aduca niste bani.sotia mea nu avea bani iar eu eram plecat din localitate.pe la 14.20 am fost sunat eu si am spus ca sosesc imediat.am ajuns pe la 14.40 am intrat in banca cu banii in mina.cand am ajuns mi s-a spus ca nu se mai poate face nimic si ca am intrat in C.I.P dar nu mi-a luat banii. Am iesit din banca si am sunat-o pe sotia mea sa vina sa rezolve problema.ea a ajuns pela 15.20.a efectuat plata corespunzatoare cec-ului cu o.p. ca sa nu fie probleme.dar eu nu mai pot face nimic.am intrat in cip.
am sunat a doua zi la brd fil.iasi. si am vorbit cu directorul financiar. acesta mi-a spus ca functionara de la banca trebuia sa-mi i-a banii imediat pina in ora 15.00 facand exceptie si de randul la care stateam. si atunci el putea sa rezolve problema.dar asa nu se poate face nimic decat daca dau in judecata brd.acesta a fost sfatul lui.mi-a spus sa actionez in judecata brd. fara a cere nici o cheltuiala de judecata aducind la cunostinta ca nefiind prejudiciat nimeni cer sa fiu scos din cip. si mi-a spus ca voi castiga dar fara cheltuieli de judecata.care este parerea dvs?


Cel mai recent răspuns: hero services , utilizator 10:56, 22 Septembrie 2009
Se poate fara probleme sa actionati in judecata. Daca aveti nevoie de model actiune iti spuneti si v-o trimit pe mesaj privat.
Doar instantele sa-si inceapa activitatea....
multumesc puteti sa-mi trimiteti formula de atac la adresa de e-mail hero_octavian@yahoo.com.multumesc mult si tinem legatura.
In cursul zilei de azi am sa va trimit.
multumesc frumos .o sa va comunic ce am rezolvat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bilete la ordin refuzate la plata - solicit ajutor urgent! Sioux-2 Sioux-2 Buna ziua. Am si eu o problema legate de B.O. In perioada 20.10.2008 - 03.11.2008 mi-au fost refuzate la plata de catre banca beneficiarului un numar de 4 ... (vezi toată discuția)
Incident bancar sau nu stiu cum sa il numesc va rog ajutor steffx steffx Buna seara. numele meu este Stefan si am o problema grava zic eu cu care doresc sa ma duc in instanta. In 2003 am infiintat un SRL impreuna cu fosta ... (vezi toată discuția)
Teapa cu fila cec- cu acceptul bancii Emideva Emideva Buna ziua , Am deschis cont la o banca a intreprinzatorilor din Ardeal in virtutea faptului ca si partenerul meu de afaceri avea cont acolo si decontarile ar ... (vezi toată discuția)