Buna seara .Am fost numit in 2011 administrator al unei firme cu capital majoritar de stat un serviciu public de apa canal al unui consiliu local.Am functionat cu un contract de mandat pe PFA cu consultanta si management in afaceri pana in iunie 2015 cand mi s-a prelungit de CL de atunci(AGA al SRL ului) contractul pe inca 4 ani pana in iunie 2019.acum conform unei legi noi s-a format un nou Consiliu de administratie prin selectie de dosar si interviu pe care le-am trecut fiind pe locul 2 din 5.La votul din CL am fost exclus si inlocuit cu cel din locul 5 pe motiv de varsta si ca sunt si pensionar neavand nici domiciliu in localitatea respectiva .Intrebare; este corecta procedura cel numit neavand experienta ci fiind doar ruda cu unii din consilieri?Nu se considera discriminare faptul ca s-a ales unul tanar fara experienta iar eu fiind batran si pensionar am fost dat deoparte?Multumesc
Va multumesc chiar daca o fac cu intarziere eu nemaiintrand pe forum pana acum .Bun e in regula am fost schimbat foarte frumos nu cer decat doar sa mi-i se respecte clauzele din contract una fiind de a beneficia de un procent de 3% din profitul net al societatii.Noul CA precum si primarul in mod abuziv zic din nou refuza aceasta desii firma condusa de mine a avut profit in 2016.Motivul?Primarul se exprima intr-un fel naucitor ca de aceea nu am cheltuit banii si am facut profit in primul rand ca sa iau eu 3%?Si mai mult de ce am facut profit ca sa dau impozit la stat?Contractul meu este aprobat de vechiul consiliu local si semnat de catre acelasi primar.Intrebare: daca ii dau in judecata am sanse sa castig?Sau ma llas pagubas.Multumesc .
Dividende
epifanie
Buna seara.Am avut un contract de administrare intre un PFA si o societate comerciala SRL al unui consiliu local.Contractul prevedea printre altele si un ... (vezi toată discuția)