avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... INCHIDERE SUCCESIUNE
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

INCHIDERE SUCCESIUNE

Tatal meu a deschis succesiune partaj succesoral, anul trecut si datorita problemelor de santate, finnciare si neintelegerilor intre partile implicate a depus cerere ca renunta la succesiune, a raspuns paratilor la propunerea facuta ca nu s a razgandit, iinsa nu a fost aprobata se pare , pentru ca e programata expertiza pe care tatal a tot cerut prin cerere sa fie anulata intrucat doreste sa renunte. Unul din parati a platit jumate din valoare expertizei, dar dupa ce tatal meu a raspuns paratilor ca renunta la succesiune. De ce nu se inchide acest proces, el dorind acest lucru? cum se procedeaza pentru a inchide acest proces de partaj succesoral ? La fiecare citatie ptr a se prezenta la expertiza trimite scris ca nu se prezinta ca are probleme de sanatate si ca doreste renuntarea la sucesiune, si iarasi primeste citatie, motivul fiind lipsa raportului de expertiza.

Multumesc

Alte discuții în legătură

Tergiversare succesiune - paratul nu vrea sa se prezinte la proces escape2009 escape2009 In cazul de fata exista doar 2 mostenitori si una din parti nu este de acord cu deschiderea succesiunii dorind amanarea . Reclamantul a acceptat succesiunea in ... (vezi toată discuția)
Iesire din indiviziune iesiredinindiviziune iesiredinindiviziune Am primit o Citatie de la Judecatorie, ca sunt chemat in instanta in calitate de Parat, in proces cu F. in calitate de Reclamant, pentru Fond - Partaj Judiciar ... (vezi toată discuția)
Donatie calin felicia calin felicia Parintii mei au divortat.La decesul tatalui sora mea a luat toata partea tatalui meu, care depaseste ca valoare partea care mi se cuvine mie din donatia ... (vezi toată discuția)