avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1071 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Acordul vecinilor daca e fosta fabrica
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Acordul vecinilor daca e fosta fabrica

Buna ziua am si eu o problema:
Am un spatiu(casa) care vreau sa modific partial destinatia din spatiu de locuinta in spatiu comercial. In partea dreapta am un vecin(este o firma care nu mai functioneaza dar are spatii mai multe date in chirie). Nici vecinul meu(firma care detine imobilul) si nici chiriasii (aproximativ 5 spatii comerciale) nu mi-au cerut acordul pentru a functiona. Acuma eu vreau sa-mi deschid o spalatorie auto si vecinul(firma care detine spatiul) nu vrea sa-mi semneze la notar acordul de modificare a destinatiei in spatiu comercial dar mi-a semnat acordul pentru infiintarea firmei.
Precizez ca intre gardul meu si cladirea vecina sunt aproximativ 2,5 metri (legea zice ca am nevoie de acord daca sunt mai putin de 60cm) dar pe aici vecinul are o poarta cu acces auto.
Nu fac lucrari de modificare a spatiului si la mine a functionat spalatorie auto aproximativ 6 ani pana acum.
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 11:56, 4 Mai 2017

Este o situatie atipica si nu are legatura cu noi cei de pe forum care ne ocupam in general cu situatii privind as. prop. /as. locatari.
Sfatul meu este sa va adresati unui avocat care poate sa va orienteze mai bine, apoi,
daca aveti acordul vecinului la infiintarea firmei ce va mai trebuie si alt acord? In fine, dvs. stiti mai bine ce doriti. Abordati un avocat!
Mult succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare destinatie locuinta in spatiu magazin si spalatorie Nick_1 Nick_1 Ma intereseaza ca un spatiu care in prezent este locuinta sa cer Primariei schimbarea destinatiei imobilului pentru a deschide o spalatorie auto cu ... (vezi toată discuția)
Acte necesare schimbare destinatie spatiu URIAS URIAS Buna ziua, Subiectul prezentat de mine este urmatorul: vacinul mea si-a deschis un atelier reparatii Tv in anul 1995, eu fiind de acord cu acest atelier. De ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am si eu o speta daca ma poate ajuta cu informatii ... nan.costica@yahoo.com nan.costica@yahoo.com Buna ziua. Am si eu o speta daca ma poate ajuta cu informatii mai precise. ( leges, nr, art. etc.) Mentionez ca este vb de un cablu electric: Sunt pers ... (vezi toată discuția)