avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Unde pot reclama un tipograf?
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Unde pot reclama un tipograf?

Nu sunt persoana care sa fac rău ,dar am platit unui tipograf de 6 ani pt achitionarea unui teren ,de la statul Român.Ma rog încontinuu de de el sa finalizeze și minte......,bineînțeles că nu sunt singurul caz.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: edina , utilizator 13:15, 4 Mai 2017
tipograf? topograf? Si de ce ati asteptat 6 ani dupa el sa va faca o lucrare? Reformulati problema dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot verifica un dosar depus la cadastru ? olyy23 olyy23 Buna ziua din pacate am si eu o problema pe care nu stiu cum sa o rezolv . A trebuit să fac dezmembrare la un teren intravilan si am apelat la un tipograf în ... (vezi toată discuția)
Nu pot sa intocmesc actele de dezmembrare vida vida Bună ziua, Ce este de facut daca nu pot sa intocmesc actele necesare inceperii constructiei unei case deoarece nu pot face mai intai o dezmembrare a unui ... (vezi toată discuția)
Topograf sarlatan dragosdrh dragosdrh Buna ziua. Voi incerca sa fiu cat mai coerent desi sunt extrem de nervos. Problema mea este cu un topograf care ma minte intr-una de 3 luni de zile. Si imi ... (vezi toată discuția)