avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 822 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Succesiunea firma tip PFA/(II)
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Succesiunea firma tip PFA/(II)

PFA/II constituita pe numele defunctului poate continua cu sotul supravietuitor?
Sotul supravietuitor nu a fost desemnat ca administrtator. Poate sa asigure contiunarea firmei inscriindu-se ca administrator? Ce trebuie sa faca?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:43, 4 Mai 2017
Mergeti la registrul comertului pentru detalii.
Moştenitorii pot continua activitatea pe o întreprinderea individuala, dacă îşi manifestă voinţa, printr-o declaraţie autentică, în termen de 6 luni de la data dezbaterii succesiunii. Când sunt mai mulţi moştenitori, aceştia îşi vor desemna un reprezentant, în vederea continuării activităţii economice ca întreprindere familială.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Activitate transport persoane in regim taxi Daniel 67 Daniel 67 Ce societate imi recomandati pentru a putea desfasura activitatea de transport persoane in regim TAXI??? (vezi toată discuția)
Pfa nu difera de intreprinderea individuala? Concordis Concordis Buna ziua, Am cautat pe net diferenta dintre PFA si II si nu am gasit niciuna. Chiar nu este nici o deosebire intre cele doua? Mi se pare umpic ciudat :-/ (vezi toată discuția)
Activitate comerciala ii dupa deces admin floricele_mmm floricele_mmm in cazul unui I.I mostenit de la mama si al carui admistrator ( unic mostenitor) a decedat cine poate prelua calitatea de administrator al I.I -lui pana la ... (vezi toată discuția)