avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 976 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Radiere SRL
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Radiere SRL

buna ziua,

Am un SRL infiintat in 1.03.2016, nu l-am folosit , am depus trimestrial declaratia 100. Acum vreau sa radiez firma, insa nu mai gasesc certificatul constitutiv si nu stiu care sunt etapele ce trebuie sa le urmez, unde tebuie sa merg si ce cereri sa fac ca sa radiez acest SRl.Ma pouteti ajuta?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Primoris SRL , Consilier juridic 17:43, 4 Mai 2017
Bună ziua,

Etapele demersului de desfiinţare voluntară sunt, în ordine: Dizolvare + Lichidare şi Radierea.

Dacă aţi pierdut Certificatul de înregistrare al firmei, îl puteţi declara pierdut într-un ziar şi ataşaţi un exemplar al ziarului la dosar.
Dacă este vorba de alt document, puteţi obţine copii certificate din dosarul firmei de la ONRC.

Mai puteţi găsi informaţii utile aici: [ link extern ]

Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat constatator autorizare activitati Secelean.A Secelean.A Buna ziua, pentru inchiderea prin lichidare a firmei este nevoie de depunerea in dosar a Certificat constatator autorizare activitati de la infiintarea firmei. ... (vezi toată discuția)
Plec din tara. ce fac cu firma? mishums mishums Buna ziua. Vreau sa plec din tara pentru o perioada nedeterminata, si sunt administratorul unei firme. Nu are angajat. Are datorii si de recuperat bani. Care ... (vezi toată discuția)
Lichidare societate total3r total3r sant unic asociat al unui srl fara datorii la stat iar din cauza varstei doresc inchiderea ei .va rog sa ma sfatuiti ce pasi trbuie sa urmez si cui ramane ... (vezi toată discuția)