avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 950 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Certificat constatator autorizare activitati
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Certificat constatator autorizare activitati

Buna ziua, pentru inchiderea prin lichidare a firmei este nevoie de depunerea in dosar a Certificat constatator autorizare activitati de la infiintarea firmei. Din pacate am pierdut acest document. Cum procedez? Trebuie sa merg la Reg.Comertului sa cer datele documentului ca sa il declar pierdut prin anunt la ziar ? E nevoie in dosar si de certificatele ulterioare emise la adaugarea de activitati ? Multumesc pentru ajutor !
Cel mai recent răspuns: Secelean.A , utilizator 10:09, 17 Octombrie 2018
Buna ziua.
La dizolvarea/lichidarea unei societati trebuie sa depuneti in orginal toate certificatele constatatoare si CUI-ul societatii.
In cazul in care ati pierdut unul sau mai multe dintre acestea, trebuie sa dati anunt la ziar in acest sens. Dupa aparitia in ziar a anuntului dvs., atasati ziarul, alaturi de cerere si celelalte documente, la dosarul de radiere din onrc.
Ultima modificare: Joi, 11 Octombrie 2018
Raluca Iliescu, Avocat
Va multumesc mult pentru raspuns ! O zi frumoasa !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere srl alexvalentin alexvalentin buna ziua, Am un SRL infiintat in 1.03.2016, nu l-am folosit , am depus trimestrial declaratia 100. Acum vreau sa radiez firma, insa nu mai gasesc ... (vezi toată discuția)
Inchidere srl ANCA-ELENA ANCA-ELENA buna seara , va rog un mic ajutor doresc sa inchid societatea pe care o administrez impreuna si prietenul meu, nu avem datorii la fisc, am platit absolut tot ... (vezi toată discuția)
Buna seara rog sa ma ajutati cu intrebarea cum pot inchide radia ... fanboss fanboss Buna seara rog sa ma ajutati cu intrebarea cum pot inchide radia o firma infiintata in 2021 ianuarie fara activitate mentionez ca am actele pierdute toate (vezi toată discuția)