avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... CUM SE POTE ANULA UN ACT DE IMPUTERNICIRE
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

CUM SE POTE ANULA UN ACT DE IMPUTERNICIRE

CU TREBUIE SA PROCEDEZ CA SA POT SA ANULEZ UN ACT DE IMPUTERNICIRE CARE L-AM FACUT PENTRU VANZAREA MASINII?
Cel mai recent răspuns: Iuliana Cermak , Avocat 11:24, 21 Septembrie 2009
Mergeti la orice notar si revocati acea procura/imputernicire! Notarul va comunica in termen de 24 de ore revocarea procurii la INFONOT!B-)
Presupun ca va referita la o procura notariala...aceasta trebuie revocata tot la notar. De mentionat ca trebuie sa anuntati si persoana careia i-ati facut procura respectiva, pana sa apuce sa vanda masina!
Revocarea procurii notariale se face la notarul la care ati dat procura.
Puteti revoca imputernicirea la notar, si nu numai, insa important este sa o comunicati imputernicitului (in orice modalitate legala dar cu conditia ca sa aveti dovada comunicarii catre acesta) deoarece va produce efecte doar de la data primirii actului de revocare a imputernicirii, de catre acesta.
Ultima modificare: Luni, 21 Septembrie 2009
Iuliana Cermak, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Propietate privata ContSters139941 ContSters139941 am facut o imputernicire pentru administrare unei persoane fizice.intrebarea este:cum pot sa anulez acea imputernicire?este nevoie de amandoua persoanele pt a ... (vezi toată discuția)
Anularea împuternicirii de vânzare vlad nicolae vlad nicolae Vă rog să mă sprijiniţi în următoarea situaţie: O cunoştinţă a mea a cumpărat o locuinţă de serviciu în baza Legii 61/90 şi a Legii 85/92, în ... (vezi toată discuția)
Procura valabilitate utiliyator utiliyator aM FACUT UNEI persoane o procura generala de conservare si administrare a patrimoniului pe data de 24 februarie 2004 in cuprinsul careia scrie ca ea inceteaza ... (vezi toată discuția)