avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 954 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... adaugare la poprirea pe pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

adaugare la poprirea pe pensie

La cererea mea de a afla de ce mai am de dat inca 1000 de roni pt achitarea popririi ,revin cu observatia ca m-i se ia din pensie suma de 760 roni..si dupa calculul meu suma era deja achitata.
Multumesc..
Cel mai recent răspuns: popescuioanasb , utilizator 11:22, 8 Mai 2017
Comision lunar 6 lei + ce a pus in plus executorul judecatoresc. Tot executorul ( sau cine a emis poprirea) trebuie sa faca adresa de sistare poprire
Multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce trebuie sa obtin de la executor pentru a-mi debloca salariul ? stef_56 stef_56 1. am fost executat silit ( s-a dat o sentinta la judecatorie ) pentru un credit neachitat si s-a primit documentul intocmit de executor la locul de munca , ... (vezi toată discuția)
Intrebare poprire mileaionut mileaionut Buna ziua , Am 3 intrebari referitoare la o poprire , si anume : 1. In momentul in care suma inscrisa pe o poprire data de un executor judecatoresc este ... (vezi toată discuția)
Intrebare poprire mileaionut mileaionut Buna ziua, Am o nelamurire referitoare la o poprire asupra salariului meu . In anul 2009 , mi s-a pus poprire pe salariu , pentru un credit la care au ... (vezi toată discuția)