avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 248 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tedinţe imobiliare Construcție pensiune
Discuție deschisă în Tedinţe imobiliare

Construcție pensiune

Suntem un cuplu care muncim ca ospătari în nordul italieide 7 ani si ne dorim sa construim o pensiune în zona brasovului.dispunem de 50 000 euro cash și ne mai putem împrumută de la banca cu care lucram de încă 30 0000 de euro. Știm ca este o suma mica dar ăsta ne dorim pentru ca stăpânim bine gestionarea unui hotel
Așteptăm sfatul dumneavoastra

Alte discuții în legătură

Anaf, cumparare apartament cristina_diva cristina_diva Am 25 de ani si in urma cu 6-7 ani am facut videochat. apoi m-am cuplat cu un italian care a murit. mergeam cu el cu aviaone private, vacante de lux si ma ... (vezi toată discuția)
Concesionare teren in vedere constructiei + credit bancar razvan3 razvan3 Am un teren si vreau sa il concesionez in vederea construirii unui hotel/pensiune. Terenul are 8000mp si cum piata imobiliara se misca greu m-am gandit ca e ... (vezi toată discuția)
Credit banca anglia habitat viager Mateileustean Mateileustean Buna ziua .Ma numesc cristina si am 25 de ani. Doresc sa cumpar o garsoniera. Va rog sa mi dati un sfat o modalitate de a evita o eventuala executare ... (vezi toată discuția)