avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 953 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda parcare in loc nepermis
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda parcare in loc nepermis

Am si eu o intrebare legat de un proces verbal acordat de politia comunitara pentru parcare in loc nepermis(statia de autobuz).

Am obeservat o eroare la modul cum a fost completata adresa mea...

In procesul verbal este Str. Prc. Campulibertatii 1948 iar adresa din buletin este Str. Prc. Campulibertatii 1848.
Practic e o singura cifra gresita..:)

Aceasta eroare s-ar incadra pentru a se declara nulitatea procesului verbal?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: stmihai , utilizator 20:59, 5 Mai 2017
Nu. Art.17 OG2/2001 enumereaza motivele de nulitate absoluta.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda contraventionala naty2004 naty2004 La inceputul acestui an , sotul meu a primit o amenda contraventionala pentru ca a parcat intr un loc nepermis, citind procesul verbal ( acesta ne a fost ... (vezi toată discuția)
Nulitate absoluta? gabriel andrei gabriel andrei Buna ziua ,am si eu o intrebare ,daca ma poate ajuta cineva,am un proces verbal de amenda pt o parcare,dar notificarea gasita in parbrizul masinii mele este ... (vezi toată discuția)
Amendat de politia comunitara radu_ro1985 radu_ro1985 Buna, o mica problema cu \"comunitarii\"!Sunt agent de vanzari si am oprit 5 minute in statia de autobuz din Iasi (una din cele ilegale-nu respecta distanta de ... (vezi toată discuția)