avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... CCC COPIL
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

CCC COPIL

BUNA ZIUA,
Va rog din suflet ajutati-ma cu un raspuns , am lucrat vreme de 4 ani , la o firma dupa care mi-am dat demisia 06.09.2016, la interval de 15 zile mai exact pe dat de 21.09.2016 m-am angajat in invatamat pe perioada determinata contractul meu se incheie la sfarsitul lui august , acum sunt insarcinata intrebarea este Pot beneficia de ccc dar de somaj in situatia in care nu prind nici un post (si mi se incheie contractul de munca)? multumesc din suflet astept raspuns.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:29, 6 Mai 2017
1. Care este data prezumata a nasterii ?

2. Din ce ati mentionat in mesaj, puteti beneficia de somaj in in situatia in care nu mai sunteti angajata la expirarea perioadei pentru care v-a fost incheiat c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de crestere a copilului Giany86 Giany86 Buna ziua! Va rog sa ma lamuriti in privinta unui aspect. Am terminat anul trecut Facultata de Litere, dupa care am mers la examenul de titularizare in urma ... (vezi toată discuția)
Ccc Luciana1308 Luciana1308 Buna ziua Sunt angajată în învățământ cu contract le perioada determinată, care va expira la 31.08.2018. Sunt însărcinată și voi naște în luna ... (vezi toată discuția)
Incetarea cim pe perioada determinata din cauza sarcinii? GABRIELA_IONESCU GABRIELA_IONESCU Buna seara, Am si eu o mare rugaminte legata de contractul meu individual de munca pe perioada determinata. Am fost angajata pe o perioada de 1 an de zile la ... (vezi toată discuția)