Din cate am inteles se acorda indemnizatie si daca sunt studenta. Cum se calculeaza suma in cazul acesta? Cat este indemnizatia minima? Si momentan noi nu suntem casatoriti civil, daca ne vom casatori dupa ce incep sa iau indemnizatia, va afecta cu ceva sau pur si simplu e suficient o copie dupa noul buletin, cu numele de dupa casatorie?
1. In situatia dvs. - numai daca sunteti studenta la zi - , vi se va acorda indemnizatia minima prevazuta de lege - 1233 lei.
2. Beneficiati de indemnizatia pentru CCC indiferent daca sunteti sau nu casatorita cu tatal copilului.
În cazul în care părinţii nu sunt căsătoriţi, dosarul pentru indemnizatie trebuie să mai conţină şi un referat de anchetă socială. Ancheta socială se efectuează de către autoritatea tutelară, la solicitarea titularului dosarului de indemnizaţie pentru creşterea copilului sau stimulentului de inserţie, printr-o cerere scrisă şi înregistrată la DGASPC.
Cununie civila
Lili-luci
Bună ziua,am o nelămurire.Am 6 ani cu prietenul meu,ne gândim pe viitor sa facem un copil,dar nu suntem căsătoriți.Nu suntem nici pro dar nici contra ... (vezi toată discuția)