avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 640 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... plata vechimei
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

plata vechimei

Buna ziua! Cumnatul meu are 59 de ani si ar vrea sa -si completeze anii vechime ,pt ca are perioade nelucrate.Va rog daca poate cineva sa ma lamureasca daca legea mai este de actualitate,si unde pot gasi legea . Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:47, 6 Mai 2017
S-a prelungit "cumparerea vechimii" pana in decembrie.
Vechimea in munca nu se poate cumpara , pana in prezent nu a fost adoptat un act normativ in acest sens ... se poate completa doar stagiul de cotizare la pensie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumpărare vechime în ultimul an de liceu Nicoleta_Bacau Nicoleta_Bacau Bună ziua, Am terminat liceul (12 clase) la zi în 24 iulie 1986 la vârsta de 18 ani și 11 luni, fiind data la scoala la vârsta de 7 ani si o luna. Pt ... (vezi toată discuția)
Pensie anticipata Doina Elena Doina Elena Mi s-a spus la pensii ca salariata nascuta in 10.1952, cu 27 ani si 2 luni vechime totala din care 5 ani si 10 luni in gr.2, indeplineste conditiile pentru a ... (vezi toată discuția)
Pensionare anticipata oana irimia oana irimia Va rog frumos sa ma ajutati cu raspuns concret privind posibilitatea pensionarii anticipate pentu mama mea . Situatia ei este urmatoarea : nascuta in 1953 . ... (vezi toată discuția)