avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 744 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită despre executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

despre executare silita

Am primit de la primarie o somatie si un titlu executoriu ca sa platesc o creanta a unei matusi care a decedat. In urma decesului sunt mai multi mostenitori, iar titlu executoriu mi-a fost trimis doar mie. Este legal acest aspect din moment ce nu sa dezbatut succesiunea . VA MULTUMESC ANTICIPAT:
Cel mai recent răspuns: ioananecula , utilizator 00:01, 6 Mai 2017
~ Conținut șters la cerere ~
motivele contestatiei fiind nelegalitatea titlului executoriu pentru ca nu este dezbatuta succesiunea si dovada anexarii anexei 24 de unde reiese ca sunt mai multi mostenitori.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebari succesiune noiklosa noiklosa Am o ruda care a decedat (matusa), eu fiind unicul mostenitor. 1. Succesiunea prin notar (nu in instanta) se dezbate obligatoriu in orasul unde isi avea ... (vezi toată discuția)
Se poate începe o executare silită împotriva moștenitorilor unui debitor dacă aceștia nu dețin titluri de proprietate? mariusstoican mariusstoican Buna ziua, Am primit de curand, o somatie de plata de la primarie pentru achitarea impozitului datorat pentru un imobil detinut de catre bunicii mei, ... (vezi toată discuția)
Titlu executoriu cmnop cmnop Buna ziua.Multumesc anticipat pentru raspuns.Am primit anul acesta luna iulie o somatie insotita de un titlu executoriu emise de o primarie pentru neplata ... (vezi toată discuția)