avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1060 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... CARTEA TEHNICA A CONSTRUCTIEI
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

CARTEA TEHNICA A CONSTRUCTIEI

<< Buna ziua, dezvoltatorul de la care am cumparat apartamentul si care este si presedintele de asociatie nu vrea sa puna la dispozitie cartea tehnica a constructiei chiar daca i-am cerut in repetate randuri in scris pe e-mail.
Ce putem face in acest caz ?
Cui ne putem adresa?
Multumesc anticipat pentru raspuns. >>
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 07:30, 6 Mai 2017
Daca presedintele de asociatie refuza sa raspunda la solicitarile proprietarilor,sesizati oficial serviciul specializat din primarie
Exista varianta sa intrati in posesia cartii tehnice direct de la serviciul urbanism din primarie care detine intreg dosarul cu documentele constructiei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cartea tehnica bloc nou andrey23ken andrey23ken Buna ziua, Locuiesc in Bucuresti Sector 6, am achizitionat in Luna Sept 2020 un apartament intr-un bloc nou, exista o asociatie din oficiu pusa de ... (vezi toată discuția)
Care sunt „unitățile deținătoare” ale cărții tehnice ... razvanspiridon razvanspiridon Care sunt „unitățile deținătoare” ale cărții tehnice a clădirilor menționate în Legea nr. 196/2018, art. 8? (vezi toată discuția)
Cartea tehnica a blocului geneva geneva Suntem un bloc cu patru scari, dat in folosinta in 1978. S-au constituit asociatii de proprietari pe fiecare scara. Cartea tehnica a blocului a fost intocmita ... (vezi toată discuția)