avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 399 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Rezervare apartament nou
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Rezervare apartament nou

Buna ziua! Am gasit, intr-un bloc aflat inca in constructie, un apartament pe care as vrea sa il rezerv, si fiind ultimul disponibil, timpul ma preseaza. Dezvoltatorul cere un avans de 5% pentru rezervare, bani pe care ii am, in schimb nu m-au lamurit cat timp mai avem la dispozitie pt a vira si restul sumei (credit imobiliar) si a face efectiv actul de vanzare-cumparare. Spune legea ceva in acest sens, sau se stabileste termenul de comun acord? Mentionez ca blocul va fi gata in 2018...
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 15:24, 6 Mai 2017
Trebuie prevazut in contract si este bine sa fiti atent la prevederile contractuale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nerespectare contract de rezervare apartament jojo2 jojo2 Am incheiat un contract de rezervare al unei garsoniere in 15 iulie 2015 in calitate de promitent cumparator si am achitat in aceeasi zi 500 de ... (vezi toată discuția)
Intabulare drum de acces Cristian Cojocariu Cristian Cojocariu Buna dimineata. Am o problema din partea unui dezvoltator imobiliar in sensul ca : Am contractat un credit imobiliar ipotecar prin BCR la data de 7 februarie, ... (vezi toată discuția)
Cumparare apartament alex_32 alex_32 Buna ziua, Doresc sa cumpar un apartament nou, intr-un ansamblu de mai multe blocuri in constructie, de la dezvoltator cu cash(avans la antecontract si plata ... (vezi toată discuția)