avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bloc desenat cu graffiti
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bloc desenat cu graffiti

Am un apartament intr-un bloc recent reabilitat de catre primărie (lucrare inca neplătita) si am avut surpriza neplăcută sa gasesc f multe desene cu graffiti, acesta fiind situat la parter; desenele sunt doar la ap meu. Cui ma pot adresă si asociatia de proprietari ce ar trebui să faca?
Cel mai recent răspuns: deea2010 , utilizator 14:28, 7 Mai 2017
In cazul in care nu exista sistem de supraveghere este greu de identificat autorul
In cazul expus,se poate hotari aplicarea unui strat de vopsea in zona in care a fost executat graffiti
Multumesc, La asta ne-am si gândit. Voiam să stiu abordarea oficiala dpv al unei reclamații.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Blocare cale secundara acces imobil Yashin Yashin In blocul de locuinte in care locuiesc sunt 2 cai de access, una prin fata si una prin spate. Calea de access din fata, cea principala este libera si se poate ... (vezi toată discuția)
Unde pot reclama prezența nedorită a unor persoane atrase de un cazino de la parterul unui bloc? alexandrustn alexandrustn Bună seara, Am o situație specifică și pe care nu știu cum să o abordez. La parterul blocului în care stau, așa cum se cuvine în ziua de azi, e un ... (vezi toată discuția)
Depozitare vechituri pe casa scarii aea aea buna In un bloc unde locuiesc de aprox. 1 an la etajul 1 ap 4 a depozitat in fata usii o masina de spalat veche, ruginita, de peste 2 luni la parter pe ... (vezi toată discuția)