avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Unde pot reclama prezența nedorită a unor persoane ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Unde pot reclama prezența nedorită a unor persoane atrase de un cazino de la parterul unui bloc?

Bună seara,

Am o situație specifică și pe care nu știu cum să o abordez. La parterul blocului în care stau, așa cum se cuvine în ziua de azi, e un cazino cu program 24/24.

Acesta are și o ușă de serviciu în partea din spate a blocului, pe unde se scoate gunoiul și probabil se aduce și marfă ocazional. Problema e că ușa respectivă e folosită și de diverșii indivizi care frecventează cazinoul. Aceștia își fac veacul, efectiv, în spatele blocului, la cele mai diverse ore ale nopții, discutând, urlând ocazional, consumând băuturi alcoolice, ascultând muzică. Între 22 și 8 am avut neplăcerea să fiu trezit la orice oră de unii sau de alții.

Aș putea să sun la poliție și să reclam gălăgia, dar nu toți fac scandal justificabil pentru tulburarea liniștii publice, plus că spre deosebire de unii care ar sta la scara blocului, aceștia intră, ies, se perindă după bunul plac înăuntrul și în afara cazinoului.

Tind să cred că ușa e lăsată deschisă tocmai pentru ca aceștia să nu iasă pe ușa din față, unde ar fi foarte vizibili la strada principală.

Având în vedere specificul societății și specificul indivizilor care o frecventează, nu pot să mă duc și să-i rog să intre înăuntru. Așadar, unde mă pot adresa, de competența cui ar fi să ia măsuri astfel încât respectivii să nu mai folosească literalmente ”ușa din dos” a cazinoului pentru a se relaxa 1-2-3 ore sub balcoanele locatarilor, sau mai bine zis astfel încât cazinoul să încuie această ușă, căreia nu îi văd sensul în a fi folosibilă de către oricine.

Din păcate, nu sunt proprietar ci doar chiriaș în apartamentul în care stau, dar vreau să cred că există variante de lucru.

Am postat în categoria de față pentru că nu știu exact în ce categorie ar trebui să postez o astfel de situație. Dacă n-am postat corect, vă rog să mă îndrumați către altă secțiune sau să mutați întrebarea. Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 08:44, 17 Iulie 2020
Sesizati oficial politia teritoriala,care poate dispune echipaje mobile care sa verifice zona
Bună ziua,

Mulțumesc de răspuns. Mă gândeam să fac o sesizare scrisă care să fie și înregistrată, în care să prezint situația pe care am expus-o și mai sus. Ar fi în regulă astfel?
Este necesar ca in momentul in care sesizati oficial autoritatile,sa precizati date si aspecte relevante-utile si necesare analizarii situatiei denuntate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iesirea din spatele blocului blocata de presedintele asoc. de locatari skleps skleps Presedintele de care vb eu pur si simplu inchide iesirea din spatele blocului seara(22:00) si o deschide dimineata(06:00),o si pazeste ca nu cumva sa iasa ... (vezi toată discuția)
Hartuire, l-am surprins urmarindu-ma pe geam Aiana05 Aiana05 Bună ziua. Locuiesc la casa/curte. Ieri seara am auzit un zgomot ciudat de afara și mi s-a părut ca s-a auzit ca și cum cineva ar fi încercat ușa de la ... (vezi toată discuția)
Amenintari si injurii dupa ce un vecin fuma pe casa scarii. adrian_adri adrian_adri Buna seara. Am rugamintea sa ma indrumati cu, cateva sfaturi pentru a solutiona un conflict ivit astazi cu un vecin. De cateva zile un vecin fumeaza pe casa ... (vezi toată discuția)