avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Sa il inregistrez pe partenerul meu de business, sau ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Sa il inregistrez pe partenerul meu de business, sau nu

Buna ziua,

Am de gand sa deschid un business conectat la programul de finantare Startup Nation Romania.

Voi lucra cu un bun prieten la el, dar nu stiu daca sa inregistrez afacerea sub numele ambilor in mod egal sau doar sub al meu.

El este indiferent, iar castigurile le vom imparti egal oricum.

Desavantajul la care ma pot gandi daca fac singur este ca trebuie sa suport eu toate consecintele actiunilor noastre si in caz ca apar probleme.(desi avand SRL-D, probabil nu e asa riscant).

Avantajul este ca am eu controlul si nu poate ca el sa plece si pur si simplu sa ramana cu 50% din afacere fara sa faca nimic. Plus ca eu am avantajul si in cazul in care ne certam.

Am incercat sa fiu pragmatic, voi cum ma sfatuiti?

Multumesc anticipat:frantic:
Cel mai recent răspuns: CUchina12 , utilizator 11:41, 7 Mai 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sanctiune activitati fotografice fotografeveniment fotografeveniment De cateva luni fac fotografie de eveniment (nunta, botez, majorat) si sunt insotit de un coleg cameraman. Ne gandim sa intram in legalitate (SRL sau PFA), insa ... (vezi toată discuția)
Birou notarial / cum ajungi notar / cand poti profesa ca notar Kidu Kidu Mai pe larg...detin un spatiu in care ma batea gandul sa fac un notariat. Am tot ceea ce imi trebuie pentru dotari, etc, dar nu am...notar. Am inteles ca un ... (vezi toată discuția)
Bună seara! pot pleca de acasa dacă am 17 ani și 9 luni, mai am 3 luni pana fac 18 ... andreea.eu.05 andreea.eu.05 Bună seara! Eu am 17 ani și 9 luni,mai am 3 luni pana fac 18 ani. Sunt luată in plasament de catre bunica maternă și sincer eu nu mai suport situația în ... (vezi toată discuția)