avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 742 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună seara! Pot pleca de acasa dacă am 17 ani și 9 ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună seara! Pot pleca de acasa dacă am 17 ani și 9 luni, mai am 3 luni pana fac 18 ...

Bună seara! Eu am 17 ani și 9 luni,mai am 3 luni pana fac 18 ani. Sunt luată in plasament de catre bunica maternă și sincer eu nu mai suport situația în care mă aflu,pur și simplu nu ma lasă să ies pe nicăieri cu prietenii,si nu cer mult maxim 2,3 ore o data la câteva zile. Situația este mai complicata, se comporta și puțin agresiv,dar verbal si eu am un fel de trama sa ii vorbesc și sa ii spun tot ce gândesc de frica. Întrebarea este dacă eu as putea sa plec de acasă în condițiile în care mai am 3 luni pana fac 18 ani și am și unde merge. Ar avea ce sa îmi facă protecția?
Ultima modificare: Joi, 3 August 2023
andreea.eu.05, utilizator
Cel mai recent răspuns: andreea.eu.05 , utilizator 11:52, 5 August 2023
Ar avea ce sa îmi facă protecția?

nu
Adică pot pleca fără nicio problemă? Nu vreau ca protecția sa ma aducă înapoi.

gi-jane2 a scris:

Ar avea ce sa îmi facă protecția?

nu

Nu te pot aduce inapoi daca nu vrei sa vii. Pana de urnesc, până fac ancheta, faci 18 ani.
Am înțeles, mulțumesc pentru ajutor

gi-jane2 a scris:

Nu te pot aduce inapoi daca nu vrei sa vii. Pana de urnesc, până fac ancheta, faci 18 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dacă sunt în plasamentul bunicii și am aproape 18 ani pot sa plec? nico0_5nico nico0_5nico Bună seara, am și eu o întrebarea. Dacă sunt în plasamentul bunicii materne și am 17 ani și 10 luni, în 2 luni ( luna noiembrie) fac 18 ani,iar eu cu ... (vezi toată discuția)
Bună seara.am 17 ani si 4 luni si vreau sa plec de acasa! aș avea o întrebare,daca se ... andreea.eu.05 andreea.eu.05 Bună seara.Am 17 ani si 4 luni! Aș avea o întrebare,daca se poate. Eu sunt luată in plasament de catre bunica maternă, insa nu avem o relatie deloc ... (vezi toată discuția)
Lncredintare minor bunicii materne dupa divort lungan_ro_1961 lungan_ro_1961 problema este urmatoarea:copilul(are 7 ani) locuieste de luni pana vineri la bunica materna care il ingrijeste,il duce ,aduce de la scoala,acolo face tot in ... (vezi toată discuția)