avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Dacă sunt în plasamentul bunicii și am aproape 18 ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Dacă sunt în plasamentul bunicii și am aproape 18 ani pot sa plec?

Bună seara, am și eu o întrebarea. Dacă sunt în plasamentul bunicii materne și am 17 ani și 10 luni, în 2 luni ( luna noiembrie) fac 18 ani,iar eu cu bunica nu avem o situație foarte bună,ne certam mereu și eu deja nu mai suport situația. Întrebarea este dacă eu pot sa plec fără ca protecția sa îmi facă ceva sau sa ma aducă înapoi dacă eu nu vreau? Va rog sa ma ajutați cu niște sfaturi.
Ultima modificare: Vineri, 1 Septembrie 2023
nico0_5nico, utilizator

Alte discuții în legătură

Bună seara! pot pleca de acasa dacă am 17 ani și 9 luni, mai am 3 luni pana fac 18 ... andreea.eu.05 andreea.eu.05 Bună seara! Eu am 17 ani și 9 luni,mai am 3 luni pana fac 18 ani. Sunt luată in plasament de catre bunica maternă și sincer eu nu mai suport situația în ... (vezi toată discuția)
Bună seara.am 17 ani si 4 luni si vreau sa plec de acasa! aș avea o întrebare,daca se ... andreea.eu.05 andreea.eu.05 Bună seara.Am 17 ani si 4 luni! Aș avea o întrebare,daca se poate. Eu sunt luată in plasament de catre bunica maternă, insa nu avem o relatie deloc ... (vezi toată discuția)
Daca am 17 ani si sunt in plasament si vreau sa plec de acasa ... miJAELL333 miJAELL333 daca am 17 ani si sunt in plasament si vreau sa plec de acasa si nu voi mai avea nici o legatura cu parintii(motive personale) cum rezolv cu buletinul?si alte ... (vezi toată discuția)