avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1183 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Plecare în străinătate avion/autocar, copil minor.
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Plecare în străinătate avion/autocar, copil minor.

Am 15 ani și vreau să plec în străinătate cu mătușa mea aproximativ o lună. Înafară de procura pe care am luat-o de la un notar public, ce acte mai sunt necesare la îmbarcare?
Cel mai recent răspuns: PetraPetra , utilizator 21:28, 16 Mai 2017
Buna ziua,
C.I si/sau pasaport si bilet!
Ultima modificare: Duminică, 7 Mai 2017
Gabriel Klein Kiritescu, utilizator
Bună seara. Adultul care însoțește un minor în străinătate are nevoie, pe lângă procura de la părinți, de un extract de cazier judiciar cu mențiunea "eliberat pentru însoțire minor în străinătate. Deci, sunt necesare actele de identitate, procura și cazierul judiciar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte necesare ciprian123 ciprian123 Buna ziua, Doresc sa aflu care sunt actele necesare pentru scoaterea unui minor din tara cu varsta de 15 ani(destinatia Italia), insotit de o terta persoana, ... (vezi toată discuția)
Iesire cu minor din tara- acte necesare lecsi22 lecsi22 am un copil de 3 ani nu sunt casatorita dar copilul poarta numele tatalui si al meu intrebarea este pot sa plec din tara fara o procura de la el sau am ... (vezi toată discuția)