avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 989 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Acte necesare document de sedere
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Acte necesare document de sedere

In urma cu 2 ani m-am insurat in Rusia cu cetatean rus. Avem nevoie pentru dobandirea unui document de sedere pentru sotia mea in Romania.
Ce documente sunt necesare pentru dobandirea acestuia?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 19:46, 8 Mai 2017
Mai intai , daca sunteti cetatean roman, va trebuie certioficat de casatorie romanesc. Daca nu aveti va trebui sa va adresati ambasadei/consulatului(in cazul in care sunteti in strainatate) ori daca sunteti in Romania la primaria dvs. de domiciliu. Dupa ce obtineti certif. de casatorie romanesc solicitati reîntregirea familiei la Inspectoratul General de Imigrari de la locul dvs. de domiciliu.[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum obtin pasaportul romanesc? mariabedau mariabedau sant cetatean moldovean si mam casatorit recent cu cetatean roman in moldova ce pasi trebuie sa urmez sa obtin pasaport romanesc? (vezi toată discuția)
Calatoria din rusia in romania manda_iulia manda_iulia Buna ziua, Ma confrunt cu o problema: Nora mea (casatorita cu fiul meu din ianuarie 2015) care este din Rusia este plecata la Moscova in vizita la parintii ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de viza pentru iubitul meu arab Adriana1radu01 Adriana1radu01 Buna ziua ! Eu si iubitul meu (arab) locuim in Uk! Din păcate anul acesta i-a expirat viza si vrem sa ne căsătorim in România pentru a obține mai ușor ! ... (vezi toată discuția)