avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1002 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Vizita acasa a recuperatorilor Directcollet
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Vizita acasa a recuperatorilor Directcollet

Au temei legal pentru colectare creanta direct la domiciliu?
Legal pot lasa plicul in usa?
Cel mai recent răspuns: Otilia1972 , utilizator 15:18, 9 Mai 2017
Bineinteles. Dar daca nu pot dovedi ca au inmanat notificarea nu le foloseste la nimic afisarea la domiciliu sau punerea in cutia postala.
Da,pot lasa este o procedura legala.
Multumesc pentru raspuns.
Nu este o notificare de cesiune , vor banutii dupa 3 ani si 4 luni de la ultima factura emisa 26.10.2013, cesiune martie 2016 , ei spun ca este indeajuns inscrierea la biroul ?!electronic de cesiuni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces-verbal de amenda pus in cutia postala prettydaniola prettydaniola Poate fi nerespectarea procedurii de comunicare a unui p.v de amenda motiv de anulare in instanta? Am primit o amendă de la poliția locală sector 2 care a ... (vezi toată discuția)
Cum dovedesc ca nu am primit o somatie Lulica Lulica Buna seara In octombrie 2011 am primit prin posta o somatie de plata din partea unui executor. Pana in Martie 2016 nu am mai primit nimic iar atunci am primit ... (vezi toată discuția)
Procedura de afisare amenda la domiciliu prettydaniola prettydaniola Cf art 27 OG 2/2001: amenzile se afiseaza la domiciliul contravenientului. Prin aceasta eu inteleg lipirea pe ușă. Cu toate acestea, eu am gasit p.v de ... (vezi toată discuția)