avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 964 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cheltuieli partaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cheltuieli partaj

Buna ziua ,

Cine plateste cheltuielile in cazul unui proces de partaj si daca stie cineva inc e constau acestea ?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Roxana alina Stancu , Avocat 16:06, 8 Mai 2017
~ Conținut șters la cerere ~
ce reprezinta expertul ? Un evaluator ?

Daca eu cer partajul , paratul poate fi obligat la plata a jumatate din cheltuieli ?

Multumesc!
Ce se evalueaza la o casa cumparat cu credit pe 30 de ani , casa este achizitionata de 3 ani si 5 luni , valoarea ei pe piata sau cat anume s-a platit din ea ?Este obligatorie o evaluare pentru initierea unui proces de partaj ?

Multumesc!

Alte discuții în legătură

Plata onorariu expertize tehnice judiciare. TANASENASTASA TANASENASTASA buna ziua.trebuie sa vina un expert sa evalueze casa si terenul si trebuie sa platesc expertiza in valoare de 500r,dar nu stiu unde sa o platesc.avocatul mi-a ... (vezi toată discuția)
Obiectiuni la raportul de expertiza. cine le plateste? mari mari Buna ziua, Intr-o cauza civila s-a incuviintat efectuarea unei expertize tehnice, la cererea reclamantului. Dupa depunerea raportului de expertiza paratul a ... (vezi toată discuția)
Cheltuielile de judecata se pot scadea din sulta? george1967 george1967 Intr-un proces care a fost intentat sotului supravietuitor de catre sora defunctei privind drepturile succesorale asupra unui apartament, va rog sa-mi spuneti ... (vezi toată discuția)