avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita?
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita?

Buna ziua. Am poprire pe salariu de 6 luni la o executare silita in valoare de 7800 de lei. Si azi am primit o notificare ca sau actualizat sumele de plata si ca am de plata 22 600 de lei. Este legal asa ceva va rog ajutatima synt disperat. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: bogdanvl83 , utilizator 15:01, 8 Mai 2017
Bună ziua,

Da, actualizările sunt legale. Cuantumul pare însă exagerat. Faceți contestație la executare și solicitați stabilirea sumei. Probabil va fi nevoie de o expertiză contabilă. Apelați la un avocat dacă nu vă descurcați. Probabil va fi nevoie de acesta.

Succes,
Multumesc!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire theomihai2 theomihai2 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati intr-o problema, deoarece nu am cum sa imi angajez un avocat. In anul 2012 am facut un credit la TBI in valoare de 8000 lei ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu, executare silita contract credit kty80 kty80 Buna ziua, In 2007 am facut un credit de nevoi personale in valoare de 7200 euro la [] Dupa ceva timp, denumirea bancii s-a schimbat in []. Dupa venirea ... (vezi toată discuția)
Cesionare creanta catre o alta firma de recuperare. VatafuF VatafuF Buna ziua. Tatal meu a fost executat prin executor judecatoresc incepand din anul Octombrie 2012 pentru o datorie la o banca de 6655 lei + 1417 lei (probabil ... (vezi toată discuția)