avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... chmeare in judecata
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

chmeare in judecata

Buna ziua,
As dori sa stiu daca pot trimite la instanta o cerere de chemare in judecata si prin posta, deoarece persoana indreptatita sa depuna actiunea nu este din acelasi judet cu instanta competenta in solutionarea cauzei. Daca este posibil, as dori sa stiu si cadrul legal sau daca in actiune trebuie facute mentiuni suplimentare. Multumesc.
Ultima modificare: Luni, 8 Mai 2017
SHAMMY, utilizator
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 15:49, 8 Mai 2017
Buna ziua,
Cu exceptia divortului, DA!
Se poate trimite cu posta.
Puteti trimite prin posta,recomandat cu confirmare de primire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chemare in judecata cere prezenta personala? justice123 justice123 Doresc sa stiu daca depunerea unei chemari in judecata necesita prezenta in persoana, sau se poate depune prin posta, respectiv cu cerere de inregistrare si ... (vezi toată discuția)
Doua dosare in instanta pt acelasi obiect.ce este de facut? gloriprest gloriprest Va salut cu drag.Prietena mea a mai facut o gresala.A trimis la judecatorie prin posta o actiune judecatoreasca fara confirmare de primire si a urmarit pe sait ... (vezi toată discuția)
Micsorarea pensiei de intretinere - 3 copii Marcel1340 Marcel1340 Care ar fi costurile sau taxele de timbru etc. pentru deschiderea procesului de micsorarea pensiei de intretinere, avand in vedere faptul ca eu sunt dintr-un ... (vezi toată discuția)