avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 753 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Plangere catre ANAF + cerere prejudicii
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Plangere catre ANAF + cerere prejudicii

Buna ziua,

As dori sa ii dau pe cei de la ANAF in judecata si am nevoie 1) de o opinie juridica, daca se preteaza unui caz. 2) de un avocat dispus sa faca asta.

Pe scurt, pe 20 aprilie la 9 seara am primit sms de la banca Raiff ca mi s-a pus o poprire pe conturi, dimineata la 8.30 am fost la ANAF si am rezolvat problema (platit, asteptat aprobari, validari, etc, timp de 2 ore). Mi s-a spus ca stergerea popririi se va face intre 3 si 10 zile, dar daca merg eu la banca cu dovada, se rezolva imediat.
Acum, in US in concediu, descopar ca conturile (la BT, de data asta) imi sunt blocate, si inteleg ca mi s-a pus poprire (aceeasi), cererea venind catre ei in data de 27 aprilie si nefiind ridicata nici pana acum, pe 8 mai. Intre timp, eu caut metode de a ma descurca cu banii, stand cu banii in cont imposibil de accesat. La ANAF ma plimba de la un telefon la altul si nu rezolv nimic.

Sunt dispusa macar sa incerc sa ii ating cumva, poate mai schimba din procedurile lor stupide de lucru.
Comentarii, anyone? Un avocat dispus ?

Alte discuții în legătură

Se poate pune poprire pe alocatia copilului? lauritalaurita lauritalaurita Am primit un email de la raiffeisen \\"Va informam ca in data de 06.01.2015 s-a instituit pe conturile dumneavoastra poprirea dispusa de catre PRIMARIA ... (vezi toată discuția)
Ridicare poprire coma4c coma4c Buna ziua, Am avut o poprire pus pe conturi pentru neplata contributiilor legate de PFA in data de 27.05.2016. In data de 31.05.2016 am primit pe portalul ... (vezi toată discuția)
Poprire cont indemnizație, alocație și cont card de credit fără înștiințare DDADDA DDADDA Buna ziua, Sotiei mele i-au fost blocate conturile pentru o datorie de 400 ron, care reprezinta o amenda RATB din 2005 si una rutiera din 2010. Problema ... (vezi toată discuția)