avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 981 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Vaccinare acasa
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Vaccinare acasa

Buna ziua,
as dori sa stiu daca are vreo implicatie legala daca ii administrez copilului un vaccin acasa. Vaccinul se administreaza pe cale orala nu injectabil. Este vorba de Rotarix care se administreaza pana la 24 de saptamani. Medicul de familie este neinformat si ne-a zis sa venim mai tarziu. As dori sa il administrez eu acasa. Am inteles ca mai sunt parinti care au facut asta vreau sa stiu daca este ok sau pot avea probleme din punct de vedere legal. Este asa ceva in legislatie?
Cel mai recent răspuns: cmatei , utilizator 11:48, 11 Mai 2017
~ Conținut șters la cerere ~
~ Conținut șters la cerere ~
Sunați medicul de familie pentru o programare și veți merge cu vaccinul achiziționat de către dvs. Atenție cum îl păstrați și cum îl transportați între locații (în geantă/ambalaj frigorific) altfel își pierde proprietățile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bolnav de schizofrenie refuză să-și ia tratamentul. este legal să i se administreze cu forța? Nadia9 Nadia9 Bună ziua, mama mea are schizofrenie și ea nu acepta ca este bolnava și nu-și mai ia tratamentul de când a fost internata forțat acum 4 ani. Am vrea sa ... (vezi toată discuția)
Reclamatie impotriva unui medic veterinar ContSters264470 ContSters264470 Buna seara, am apelat aici pe forum in speranta ca cineva ma poate ajuta, sau ma poate sfatuii in problema mea cu un domn medic veterinar! Problemele au ... (vezi toată discuția)
Refuz vaccinare, consecinte legale mary5000 mary5000 Care este contraventia in caz ca nu fac vaccinul obligatoriu BCG antituberculoza? (vezi toată discuția)