avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 760 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Adeverinte vechime
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Adeverinte vechime

Buna seara,

Cum si de unde pot sa obtin adeverinte care sa ateste faptul ca am muncit legal 3 ani in Germania, in perioada 1 ianuarie 2014 - 31 decembire 2016?
Mentionez ca o parte din firmele pt care am lucrat s-au inchis.
Cel mai recent răspuns: celtix , utilizator 20:05, 8 Mai 2017
Angajatorul era roman si ati fost detasat in Germania sau era strain?
Angajatorul era German! firma germana!
Puteti solicita sprijinul Ataşatului pentru probleme de muncă și sociale pentru RF Germania și Austria :

dna Ioana Manole
Ambasada României la Republica Federală Germania
Dorotheenstraße 62-66, D-10117 Berlin
Tel.: +49 (0) 30-212.39.108
Fax: +49 (0) 30-212.39.399
Email: berlin.social@mae.ro

De asemenea, puteti solicita din Germania formularul E 207 - "Certificat privind cariera asiguratului". Formular care va ajuta la pensie.
Multumesc mult pt informatii!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Insolventa in germania 12345mc 12345mc am o firma in insolventa in Germania acum vreau sa ma angajez. Întrebarea mea este câți bani am voie sa câștig si câți bani o sa mi ia statul? Am ... (vezi toată discuția)
Buna vreau sa plec cel puțin pentru o perioada in germania și ... 19108 19108 Buna Vreau sa plec cel puțin pentru o perioada in Germania și urmează sa lucrez cu acte in regula acolo. Ce trebuie sa știu și sa fac mai ales ca sunt ... (vezi toată discuția)
Se poate face contract de munca fără să-l semnez eu în germania Antonel1983 Antonel1983 Am lucrat la o firma în Germania și mi sa promis ca o sa am salariu de 2000 de euro și contractu de muncă nu lam semnat.. În fine eu am început lucru și ... (vezi toată discuția)