avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... intoarcerea la locul de munca
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

intoarcerea la locul de munca

am facut cerere la locul de munca sa ma reintorc in campul muncii din CIC mai devreme cu 30 de zile inainte de a expira suspendarea pentru a beneficia de stimulent de insertie.
angajatorul nu mai doreste sa ma primeasca , motivand ca sunt conflicte intre asociati si au predat actele pentru suspendarea firmei , renuntand in acesti 2 ani de cand stau acasa , si la restul angajatilor .
eu am nevoie de decizia de reincepere a activitatii pentru dosarul de Insertie.
cum sa rezolv asta ? daca ei deja mi au trimis sa fac cererea pentru incetare CIM cu acordul partilor.
ce sfaturi imi puteti da, multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:11, 10 Mai 2017
Puteti sesiza ITM-ul, in aceasta privinta.

Daca semnati cererea pentru incetarea c.i.m.cu acordul partilor, atunci nu veti beneficia de stimulentul de isnertie.
am cerut de la itm un revisal sa vedem exact situatia mea si am facut si o sesizare ca nu m au primit mai devreme cu 30 de zile . intre timp mi au propus sa incheiem contractul cu acordul partilor, lucru pe care nu l am facut. eu raman suspendata la firma cu probleme, iar ca sa beneficiez de stimulent m am angajat intr o alta firma.
Veti ramane cu c.i.m. suspendat pana la terminarea perioadei de CCC mentionata in cererea initiala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incheiere cim Elenafilip21 Elenafilip21 buna ziua! situatia e simpla, dar complicata in acelasi timp. eu sunt suspedata pentru CIC la firma X pana pe data de 10 iunie. nu au vrut sa ma primeasca mai ... (vezi toată discuția)
Intoarcerea din concediu concediu crestere copil Deka85 Deka85 Buna ziua. Am si eu o nelamurire : Sunt in concediu de paternitate si se apropie ziua in care cei doi gemeni fac 1 an ( am optat pentru concediul de ... (vezi toată discuția)
Buna seara! am depus o cerere pentru oprirea indemnizatiei de ... Marya01 Marya01 Buna seara! Am depus o cerere pentru oprirea indemnizatiei de insertie, precum ca am reînceput activitatea profesionala mai devreme ( acum are copilul 1 an si ... (vezi toată discuția)