am facut cerere la locul de munca sa ma reintorc in campul muncii din CIC mai devreme cu 30 de zile inainte de a expira suspendarea pentru a beneficia de stimulent de insertie.
angajatorul nu mai doreste sa ma primeasca , motivand ca sunt conflicte intre asociati si au predat actele pentru suspendarea firmei , renuntand in acesti 2 ani de cand stau acasa , si la restul angajatilor .
eu am nevoie de decizia de reincepere a activitatii pentru dosarul de Insertie.
cum sa rezolv asta ? daca ei deja mi au trimis sa fac cererea pentru incetare CIM cu acordul partilor.
ce sfaturi imi puteti da, multumesc!
am cerut de la itm un revisal sa vedem exact situatia mea si am facut si o sesizare ca nu m au primit mai devreme cu 30 de zile . intre timp mi au propus sa incheiem contractul cu acordul partilor, lucru pe care nu l am facut. eu raman suspendata la firma cu probleme, iar ca sa beneficiez de stimulent m am angajat intr o alta firma.
Incheiere cim
Elenafilip21
buna ziua! situatia e simpla, dar complicata in acelasi timp. eu sunt suspedata pentru CIC la firma X pana pe data de 10 iunie. nu au vrut sa ma primeasca mai ... (vezi toată discuția)