avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 955 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract munca perioada determinata si concediu odihna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract munca perioada determinata si concediu odihna

Buna ziua,
In data de 12 mai 2016 mi s a facut contract de munca pe 3 luni ,apoi s a prelungit cu6 luni apoi cu 5 luni-consecutiv.Va rog sa mi spuneti daca e legal sa primesc banii de concediu de odihna la expirarea contractului de munca deoarece pe aceste luni lucrate nu am beneficiat de concediu. As dori sa-mi mai spuneti daca este posibil legal sa mi se faca alt contract de munca temporar avand in vedere ca sunt alti angajatori care au preluat firma.In asteptarea unui raspuns.va multumesc.Toate cele bune!
Cel mai recent răspuns: , utilizator 23:56, 8 Mai 2017
1. La incetarea c.i.m., zilele de CO neefectuate se vor compensa in bani, potrivit art.146 alin.3 C.mun.
Asadar, este legal sa primiti compensatia in bani a concediului de odihna neefectuat la incetarea contractului de munca

2. Puteti incheia un nou c.i.m. pe durata determinata sau nedeterminata , chiar daca s-au schimbat patronii.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul concediu de odihna ditrih ditrih cum se calculeaza concediul de odihna cand se termina contractul pe perioada determinata si incepe cel pe durata nedeterminata? (vezi toată discuția)
Concediul de odihna CarmenCarmen04 CarmenCarmen04 Buna ziua. M-am angajat pe 18.05.2018.. cu un contract nedeterminat cu 90 zile perioada de proba și 20 de zile concediu de odihna anual. In momentul de ... (vezi toată discuția)
Dreptul la plata concediului după concedierea ca urmare a desființării postului Annc Annc Bună ziua, Sunt angajată de 7 luni cu contract individual de munca pe perioada nedeterminată iar la sfarsitul lunii voi primi decizia de concediere ca ... (vezi toată discuția)