avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 630 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Calcul concediu de odihna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Calcul concediu de odihna

cum se calculeaza concediul de odihna cand se termina contractul pe perioada determinata si incepe cel pe durata nedeterminata?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:19, 30 Aprilie 2013
Potrivit art. 145 alin. (2) din Codul muncii republicat, durata efectiva a concediului de odihna anual se stabileste prin contractul individual de munca cu respectarea legii si a contractelor colective aplicabile, si se acorda proportional cu activitatea prestata intr-un an calendaristic.

Pentru exactitate , ar trebui sa ne spuneti durata exacta si numarul de zile de Co prevazut in c.i.m.
din luna septembrie pana in luna iunie au fost mai exact 23 zile de concediul de odihna, din care s-au efectuat 19 zile.Se restange activitatea firmei in luna iunie si jumatate din august. daca eu mai am 4 zile de concediu de odihna, eu ce fac cand firma este inchisa.
Potrivit art.146 alin.4 C.mun., compensarea in bani a concediului de odihna neefectuat este permisa numai in cazul incetarii contractului individual de munca.

Asadar, daca raportul de munca va inceta cele 4 zile de CO neefectuate se vor compensa in bani.
contractul determinat se incheie si va incepe un contract de munca nedeterminat. cum se vor calcula zilele de concediul de odihna incepand din iulie? CONTRACTELE SUNT LA ACEEASI FIRMA.
Ultima modificare: Marți, 30 Aprilie 2013
ditrih, utilizator
Pana in iulie se va calcula pentru c.i.m. pe durata determinata, iar din iulie pentru c.i.m. cu durata nedeterminata ....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Co neefectuat, contract de munca perioada determinata mariananitu mariananitu Buna ziua, Sunt angajata cu contract de munca pe perioada determinata in locul cuiva ce este in ingrijire copil.Initial a spus ca va sta 2 ani, insa acum, ... (vezi toată discuția)
Rugaminte zile de concediu k.p k.p Buna ziua, Am si eu nevoie de o informatie pentru situatia mea. In anul 2012 eram salariata la o companie de vreo 8 ani (irelevant) si la momentul respectiv ... (vezi toată discuția)
Co pentru perioada de proba. volodea volodea Am fost angajat cu CIM pe per. nedeterminata, cu per. de proba 90 de zile, din 5.12.2011 pana in 29.02.2012. Am incetat CIM conf. art.31alin(3) din C.M. In CIM ... (vezi toată discuția)