avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 497 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Cheltuielile cu copierea dosarului de executare
Discuție deschisă în Executare silită

Cheltuielile cu copierea dosarului de executare

Ce regim au cheltuielile efectuate de catre B.E.J. cu copierea dosarului de executare pentru instanta, cu ocazia judecarii contestatiei la executare? Sunt cheltuieli de executare sau cheltuieli de judecata?
Dosarul de executare va fi copiat pe cheltuiala contestatorului care va achita BEJ contravaloarea copiilor xerox, acesta va elibera chitanta pentru suma respectva iar contestatorul o va depune in instanta urmand a fi solicitata la final cu titlu de cheltuieli de judecata.
Prin urmare BEJ nu poate fi obligat sa suporte aceasta cheltuiala din buzunarul sau propriu, intrucat cel care contesta actele de executare trebuie sa achite costurile aferente copiilor xerox.
Ultima modificare: Luni, 8 Mai 2017
MARTA SIMONA PETRE, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa fotocopie dosar Mia4 Mia4 Buna ziua! Intr un dosar pentru contestare executare silită am plătit taxa de timbru,mi se solicită si taxa fotocopie dosar de la executor . Pute ti sa ma ... (vezi toată discuția)
Plata contravaloare dosar executional Laura Stamate Laura Stamate Am formulat o contestatie la executare silita. Executorul judecatoresc a formulat o adresa catre instanta prin care solicita plata contravalorii xerocopierii ... (vezi toată discuția)
Refuzul bej de a-mi comunica actele din dosarul de executare silita SzakacsEduard SzakacsEduard Buna ziua ,in data de 28.01.2016 am primit un mesaj pe tel.mobil de la banca Raiffaisen unde am contul de salar prin care sunt instintat ca asupra contului meu ... (vezi toată discuția)