avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 783 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... recuperarea taxei auto
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

recuperarea taxei auto

Cei care au deja o decizie de la ANAF si au primit anul trecut prima transa din taxa vor primi si urmatoarele ? Când a fost aprobată decizia legea era in vigoare,corect?

Alte discuții în legătură

Restituire doar partiala a taxei de poluare la cerere dragos_1999 dragos_1999 Am facut dosarul cu actele necesare si l-am inaintat la ANAF cu nr. inregistrare 236705 din 04.05.2016. A fost \"aprobat\" pentru ca pe data de 02.09.2016 mi ... (vezi toată discuția)
Restituire transa anuala din taxa poluare razvanionutwwr razvanionutwwr Buna seara, Va rog sa ma indrumati cu privire la pasii ce trebuiesc facuti pentru recuperarea banilor din transa anula privind un proces ce a avut ca obiect ... (vezi toată discuția)
Grafic de rambursare taxa auto platita in 2010 Cristian Mihai Amza Cristian Mihai Amza Ce se intampla cu cei care au primit de la ANAF graficul de rambursare vechea taxa auto pentru urmatoarea perioda de 5 ani , mai primesc sau nu banii?Intreb ... (vezi toată discuția)