avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Modificare imobil fara autorizatie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Modificare imobil fara autorizatie

Buna ziua, am cumparat un imobil in anul 2006 cu o schita cadastrala cu o suprafata construita de 76.26 mp la care am facut modificari de extindere fara autorizatie si m-am extins cu aproximativ 2.74 mp in urma noii schite cadastrale care a fost si intabulata ulterior. In Dec. anul 2015 un "prieten " mi-a facut o reclamatie la isc ca am construit fara autorizatie iar acestia m-au amendat si mi-au dat masuri sa intru in legalitate (autorizatie de constructie sau aducerea la starea initiala a constructiei). Intrbarea mea este cum sa ma apar in instanta, dupa parerea mea pot merge pe varianta noului cadastru intabulat in carte funciara care certifica anul constructiei 1946 sau pe varianta modificarilor aduse constructiei in anul 2006.
Cel mai recent răspuns: Abyeve , utilizator 07:41, 10 Mai 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Dar totusi eu am cadastru si intabulare in cartea funciara care include si modificarile facute in anul 2006. Daca eu vand acum imobilul in actele de vanzare cumparare ar aparea noul cadastru nu?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cadastru - extras cf alexnbv alexnbv Buna ziua, Am o dilema in ceea ce priveste legatura dintre cadastru si cartea funciara. Apartamentul meu figureaza in schita cadastrala cu o suprafata ... (vezi toată discuția)
Cadastru modificari apartament MadalinaMit MadalinaMit Buna ziua. Va rog ajutor. Am cumparat, in 1997, un apartament cu trei camere. Blocul este construit in 1976. In contractul de cumparare vanzare nu este ... (vezi toată discuția)
Cadastru teren cu imobil pe el maud maud Am fost sa vizionez o casa pe care doresc sa o achizitionez si proprietarul are ca si cadastru doar incadrarea in zona si planul terenului cu amprenta ... (vezi toată discuția)