avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 554 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... concesionare teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

concesionare teren

Buna ziua, Pot concesiona un teren de la o persoana fizica? Teren dobandit prin certificat de mostenitor (succesiune). Ce acte sunt necesare? Pot trece clauza achizitia terenului dupa expirarea concesiunii? In cazul decesului propietarului concesiunea continua sau este nula? Este necesar cadastru si desmembrare? Terenul este 2500mp din total teren 5000mp. Astept cu interes un raspuns

Alte discuții în legătură

Vanzare teren, dezmembrare. buna ziua! am intalnit o problema ... vitalsmart vitalsmart Vanzare teren, dezmembrare. Buna ziua! Am intalnit o problema la achizitia unui teren. Vanzatorul are un lot de 5000mp. Pe acest teren este o casa. La OCPI ... (vezi toată discuția)
Cadastru teren si vanzare geognv geognv buna ziua, parintii mei detin un teren de circa 5000mp, pe care se afla si locuinta familiei. parintii mei vor sa imi vanda jumatate din acest teren. am mers ... (vezi toată discuția)
Donatie loc de veci ivulpasin46 ivulpasin46 in anul 2006 un prieten de varsta a 3-a mi-a donat un loc de veci pentru care in 2006 am facut contract de concesiune. Ulterior dupa ce s-a incurcat cu o ... (vezi toată discuția)