avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 322 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Drept alocatie copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Drept alocatie copil

Buna ziua,

M-am confruntat cu o problema cand am fost la biroul de alocatii pentru copii. Tatal este cetatean roman, copilul cetatean roman, mama cetatean strain. Mi s-a spus ca nu se poate da alocatie copilului fara sa inregistram si CNP-ul mamei, care va fi gasit in permisul de sedere. Este un abuz al persoanelor competente? Este obligatoriu ca mama(cetatean strain) sa aibe permis de sedere in romania pentru a exercita dreptul de alocatie a copilului cetatean roman?

Alte discuții în legătură

Angajare in romania cetatean bulgar DanielaTH DanielaTH O firma din Romania doreste sa angajeze un cetatean bulgar. Acesta isi va desfasura activitati de marketing si achizitii in Bulgaria. Firma din Romania nu are ... (vezi toată discuția)
Lipsa cnp certificat casatorie Bogos Bogos Buna ziua, De curand m-am casatorit cu un cetatean strain si am constatat ca pe certificatul de casatorie CNP-ul lui lipseste. Acestuia i-a fost atribuit CNP ... (vezi toată discuția)
Obtinere residenta pentru cetatean strain care are un copil cu un cetatean roman C.Ryan C.Ryan Buna ziua. Prietena mea este cetatean peruan si este insarcinata, eu fiind tatal copilului. Pentru moment ea nu are drept de sedere permanent in Romania. Vreau ... (vezi toată discuția)