avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 417 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita-firma de poprire
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita-firma de poprire

Buna ziua,as avea si eu urmatoarea intrebare: pot sa execut silit o firma de recuparare in urma unei decizii judecatoresti prin care mi se permite recuperarea sumelor poprite?Mentionez ca firma este DDM Invest(cu sediul exterior Romaniei), prin mandatar Asset Portofolio.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 13:10, 10 Mai 2017
Puteti executa silit firma de recuperare prin intermediul unui executor judecatoresc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am primit o înștiințare de la o firmă de colectare înființată ... Lauramoro Lauramoro Am primit o înștiințare de la o firmă de colectare înființată acum câteva luni, AXFINA ROMANIA SRL, cum că aș avea la ei o datorie de peste 3000 de ... (vezi toată discuția)
Executare silita titular intreprindere individuala AlinaDumitrache AlinaDumitrache In urma cu cativa ani am luat un credit de nevoi personale pe care nu l-am putut achita.Mi-au trimis scrisoare de executare silita.In conditiile in care nu am ... (vezi toată discuția)
Prescriptie/perimare la încuviinţarea executarii silite credit bancar. glteca glteca Buna ziua. In anul 2006 am luat un credit bancar pe o perioada de 10 ani. Ultima rata pe care am putut sa o achit a fost in luna Noiembrie 2007. Dupa care ... (vezi toată discuția)