avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 337 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dovada pret chirie apartament pe piata libera
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dovada pret chirie apartament pe piata libera

Buna ziua,

Intr-un proces civil trebuie sa arat care ar fi fost pretul inchirierii unui apartament pe piata libera intr-un anumit interval de timp. Va rog sa imi dati o idee de unde as putea sa obtin o dovada pentru instanta.

Am solicitat partii adverse despagubiri pentru impiedicarea mea de la inchirierea cotei ce mi se cuvenea din acest apartament, aproximand pentru calcularea taxei de timbru o chirie medie dupa cum m-am gandit eu ca ar fi putut sa fie aceasta in intervalul de timp respectiv. Trebuie sa aduc dovezi in sprijinul celor afirmate si nu am solicitat expertiza imobiliara in prealabil, asa incat acum nu o mai pot solicita.

Multumesc,
Gheorghe Popescu
Cel mai recent răspuns: GhePopescu , utilizator 19:00, 10 Mai 2017
puteti incerca sa gasiti anunturi imobiliare pentru perioada respectiva.
sau, daca sunteti in termenul de prescriptie, formulati o noua actiune in care sa solicitati si expertiza.
Ultima modificare: Miercuri, 10 Mai 2017
romibaro, utilizator
Multumesc pentru raspuns. (Nu sunt in termenul de prescriptie, ci in cel in care trebuie depuse probele la dosar.)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prejudiciu adus de administrator asociatiei de proprietari verionx verionx Va rog sa ma ajutati in situatia urmatoare: asociatia poate dovedi prin calcule de specialitate ca fostul administrator a adus un prejudiciu asociatiei de ... (vezi toată discuția)
Iesirea din indiviziune si lipsa de folosinta diagra diagra Detin 1/6 cota parte dintr-un apartament. 1/6 detine varul meu. Pe 4/6 s-a facut donatie cu intretinere si uzufruct viager pentru donator, fara sa ni se ceara ... (vezi toată discuția)
Partaj bunuri comune taxa de timbru iulianaaaaa iulianaaaaa Mama mea se afla intr-un proces de partaj de 3 ani, in masa partajabila intra un apartament cumparat inainte de casatorie si pe numele fostului sot (la care el ... (vezi toată discuția)