avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 783 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice depasire cantitativa a contractului, dar nu si valorica
Discuție deschisă în Achiziţii publice

depasire cantitativa a contractului, dar nu si valorica

Buna ziua!Am incheiat un contract de furnizare produse prin achizitie directa(contractul este incheiat pana la data de 30.09.2009),dar anumite produse au fost depasite cantitativ :(( ,valoarea contractului insa nu este depasita, unele produse aducandu-se peste cantitatea ceruta si altele sub.As vrea sa micsorez cantitatile la anumite produse si sa maresc la produsele de care am nevoie, dar nu stiu cum!!!Un sfat va rog!!!#-o
Cel mai recent răspuns: Mihail Hritcu , Consilier juridic 16:19, 21 Septembrie 2009
In cuprinsul contractului ar fi trebuit sa aveti o clauza in care sa mentionati ca, cantitatile initiale sunt estimative si ca achizitorul va putea sa diminuieze sau sa majoreze cantitatile respective intr-o marja de X%, fara ca acest lucru sa conduca la majorarea pretului contractului.
La momentul de fata, nu aveti alta varianta decat sa incheiati un act aditional care sa cuprinda clauza sus mentionata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Estimare valorii contractului atribuit prin achizitie directa kannam kannam A vand in vedere pricipiul anualitatii si dreptul AC de a prelungi contractul initial conform art 165 din norme, valoarea estimata a contractului de ... (vezi toată discuția)
Se poate incheia un act aditional fara acordul furnizorului? ClimRazvan ClimRazvan In data de 11.04.2011 s-a incheiat un contract de furnizare intre Administratia Domeniului Public P***** si o societate comerciala. Contractul are ca obiect ... (vezi toată discuția)
Prelungire contract pincag pincag Cu cat se poate prelungii termenul unui contract de achizitie publica ?care este baza legala? \ (vezi toată discuția)