avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale De la cine se cere acord pentru sediu social in ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

De la cine se cere acord pentru sediu social in apartament?

De la cine trebuie cerut acordul pentru stabilirea sediului social al unei firme intr-un apartament de bloc?
In principiu am nevoie de sediu social, fara a desfasura efectiv activitatea acolo, si in nici un caz relatii cu clienti, depozitare marfa, etc.
Informal am acordul a cel putin 2 vecini de pe etaj.

Am aflat pana acum 3 variante:
1. de la asociatia de proprietari
2. de la vecinii de pe etaj
3. de la vecinii de pe etaj, plus vecinul de deasupra si cel de dedesupt
4. altii?

Exista formular tipizat sau se compune un document intern?
Cel mai recent răspuns: Primoris SRL , Consilier juridic 13:01, 10 Mai 2017
Buna ziua,

In principiu, aveti nevoie de acordul vecinilor directi (cei cu care aveti pereti comuni) si acordul asociatiei de proprietari/ locatari.

Formularul ONRC il puteti descarca de aici:
[ link extern ]

Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare pfa - este obligatoriu actul cu acordul asociatiei de proprietare si acordul vecinilor? blitzblitz blitzblitz Buna ziua, Vreau sa imi infiintez un PFA cu sediul intr-un apartament de bloc si vecinii sunt cam reticenti si nu vor sa semneze... Este obligatoriu ... (vezi toată discuția)
Acord locatari ITD ITD va rog sa-mi spuneti daca la infiintarea unui SRL cu sediul social intr-un apartament de bloc,(la aceasta adresa nu se va desfasura nici un fel de activitate ... (vezi toată discuția)
Inundat de catre vecina de desupra mea. florinm58 florinm58 Locuiesc intr-un bloc de cand m-am nascut de 58 ani ,de-a lungul timpului au fost diverse probleme intre vecini si din cate stiu cam toate si-au gasit ... (vezi toată discuția)