avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale acord locatari
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

acord locatari

va rog sa-mi spuneti daca la infiintarea unui SRL cu sediul social intr-un apartament de bloc,(la aceasta adresa nu se va desfasura nici un fel de activitate comerciala,doar administrativa) este nevoie de acordul locatarilor?Cine trebuie sa-si dea acordul? Exista un formular tipizat pentru aceasta?Are nevoie si de viza asociatiei de locatari?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: A. Ionut , Consilier juridic 10:17, 5 Mai 2008
aveti nevoie de acordul vecinilor cu pereti comuni atat pe orizontala cat si pe verticala si de acordul asoc de proprietari.
formularul se poate descarca de aici: [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare srl 19gia 19gia Va rog sa ma ajute cineva care stie,vreau sa infiintez un SRL,cu sediul social la mine in apartament ,de la Registrul Comertului mi-au spus ca am nevoie de ... (vezi toată discuția)
De la cine se cere acord pentru sediu social in apartament? andreiSRR andreiSRR De la cine trebuie cerut acordul pentru stabilirea sediului social al unei firme intr-un apartament de bloc? In principiu am nevoie de sediu social, fara a ... (vezi toată discuția)
Societati comerciale in blocuri de proprietari laurentiuo laurentiuo am cumparat un apartament intr-un bloc construit recent. in momentul cand l-am cumparat nu exista formata asociatia de proprietari. acest apartament l-am ... (vezi toată discuția)