avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 716 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Probleme cu vecinul
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Probleme cu vecinul

Buna ziua, am și eu o problemă cu vecinul și nu știu cui să mă adresez și ce să fac . Vecinul meu tocmai și-a pus o grămadă imensă de bălegar la colțul casei mele (aproximativ 2 m) Ideea este că miroase îngrozitor, nu mai pot deschide un geam nimic... Am vorbit cu el și a zis că este pe terenul său și că face ce vrea... Grămada de bălegar este situată la 2 m de hotar... Am fost la primărie, au zis că anunță eu garda de mediu etc. Nu a venit nimeni... Ce sa fac?
Cel mai recent răspuns: Masterv3 , utilizator 15:05, 10 Mai 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Următorul vecin este la 30m și nu prea ii pasă... Dar la mine este fix la colțul casei, fix lângă fereastra de la camera mea, mulțumesc de răspuns...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Geam spre curtea vecinului Dic84 Dic84 Buna ziua, Am si eu o mica situatie in care va cer sa-mi spuneti cum trebuie sa procedez. 1)Am cumparat un imobil in ilfov care are geam normal, de dimensiuni ... (vezi toată discuția)
Cum pot scapa de mizeria vecinului? Balja Balja Bună ziua! Între casa mea și casa vecinului sunt aproximativ 6 m, cu un gard despărțitor la mijloc. În această zona destinată parcării mașinii, pe ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am un vecin care a pus tarcul cainelui langa gardul ... Flo ryn Flo ryn Buna ziua, am un vecin care a pus tarcul cainelui langa gardul meu la 4 m distanta de dormitor si miroasa ingrozitor, care este distanta legala (vezi toată discuția)