avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 402 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Hotarare de Dizolvare si Lichidare
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Hotarare de Dizolvare si Lichidare

Buna ziua,

Ma poate ajuta cineva cu un exemplu de Hotarare de Dizolvare si Lichidare pentru un SRL cu 2 asociati?

Va multumesc,
Cel mai recent răspuns: ciprianr , utilizator 18:36, 16 Mai 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Buna ziua,

Va multumesc pentru raspuns. Noi am avut activitatea suspendata, la cerere, 3 ani de zile, acum am depus aceasta AGA de dizolvare. Ce ar mai urma? Am fost pe la ONRC si ANAF... si putini reusesc sa iti dea un set de pasi / detalii.

Va multumesc,
PS: avem nevoie de lichidator?
~ Conținut șters la cerere ~
Buna ziua,

Va multumesc pentru raspunsuri. Noi am considerat ca este mai simplu, pentru ca societatea a avut activitatea suspendata temporar in ultimii 3 ani, iar ca patrimoniu nu are decat o casa de marcat. Nimic altceva. Cum hotararea, in urma cererii noastre de dizolvare, va veni maine, o sa vedem ce pasi mai sunt de facut.

Va multumesc mult,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare / reluare activitate frumuselu frumuselu Societate comerciala suspenda activitatea pentru 3 ani de zile. Se indeplinesc toate formalitatile la ORC si Finante. Perioada de 3 ani de zile a ... (vezi toată discuția)
Dizolvarea si lichidarea simultana a unui srl alinutzzzza alinutzzzza Buna ziua, In legatura cu diz. si lichidarea simultana a unui SRL: mentionez ca firma nu avut nici un fel de activitate, nu are decatt capital social, datorii ... (vezi toată discuția)
Radiere srl asociat unic, fara activitate, fara patrimoniu - situatie financiara de lichidare relini relini Buna ziua! Am o intrebare legata de radierea unui SRL fara patrimoniu si activitate de la infiintare pana in prezent. Am trecut deja de prima etapa si avem ... (vezi toată discuția)