avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Hotarare de Dizolvare si Lichidare
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Hotarare de Dizolvare si Lichidare

Buna ziua,

Ma poate ajuta cineva cu un exemplu de Hotarare de Dizolvare si Lichidare pentru un SRL cu 2 asociati?

Va multumesc,
Cel mai recent răspuns: ciprianr , utilizator 18:36, 16 Mai 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Buna ziua,

Va multumesc pentru raspuns. Noi am avut activitatea suspendata, la cerere, 3 ani de zile, acum am depus aceasta AGA de dizolvare. Ce ar mai urma? Am fost pe la ONRC si ANAF... si putini reusesc sa iti dea un set de pasi / detalii.

Va multumesc,
PS: avem nevoie de lichidator?
~ Conținut șters la cerere ~
Buna ziua,

Va multumesc pentru raspunsuri. Noi am considerat ca este mai simplu, pentru ca societatea a avut activitatea suspendata temporar in ultimii 3 ani, iar ca patrimoniu nu are decat o casa de marcat. Nimic altceva. Cum hotararea, in urma cererii noastre de dizolvare, va veni maine, o sa vedem ce pasi mai sunt de facut.

Va multumesc mult,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dizolvare societate fara intrunirea cvorumului cerut de lege urgent!!! cover grup cover grup Buna ziua, Eu am urmatoarea problema: vreau sa dizolv un SRL conform art 235 din L 31/1990 (dizolvare si lichidare simultana, fara lichidator), insa ... (vezi toată discuția)
Dizolvare srl darada darada Trebuie sa fac dizolvarea voluntara unui srl. Din cate stiu trebuie redactat o hotarare si un act aditional prin care se hotaraste de catre asociati ... (vezi toată discuția)
Dizolvare si lichidare simultana srl Eugenia04 Eugenia04 Buna seara Detin un SRL in care suntem 2 asociati si am decis sa inchidem firma, fara lichidator, neavand nici un fel de active si pasive (am discutat cu ... (vezi toată discuția)