avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 322 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Lucrez in Italia cu contrac de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Lucrez in Italia cu contrac de munca

Lucrez in Italia cu contract de muna de 2 ani si as vrea sa stiu daca la pensie se adauga si acesti ani sau citi ani trebuie sa lucrez aici ptr a putea primi o pensie. As avea inca o intrebare, va rog sa-mi spuneti daca anii lucrati in Italia fara contract de munca se pot recunoaste daca fac dovada ca am lucrat(inainte de intrarea Romaniei in UE) Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:43, 21 Septembrie 2009
Perioada lucrata cu c.i.m. in Italia se va adauga la pensie ...
Anii lucrati la negru in Italia sunt foarte greu de recunoscut chiar daca faceti dovada muncii efective ... va trebuie o hotarare judecatoreasca in acest sens.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se calculeaza anii lucrati in strainatate? yaherra yaherra Eu lucrez in italia cu contract de munca,si as vrea sa stiu ,la pensionare,cum se calculeaza acesti ani, ce procent se da,daca aici salarul meu e de 800 ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, lucrez in italia ca sudor si vopsitor de peste 20 de ani ... Silvy93 Silvy93 Buna ziua,Eu Lucrezia in Italia ca sudor si vopsitor de peste 20 de ani.Intrebarea mea este urmatoarea,Daca depun certerà de pensie in Romania,aceasta perioda ... (vezi toată discuția)
Contract de munca in strainatate bioana70 bioana70 Buna ziua!Va rog sa ma ajutati intr-o problema :de 3 ani lucrez cu contract de munca in Italia in perioada lunilor de vara ,mai precis din aprilie pana in ... (vezi toată discuția)