avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 401 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Conflict privind plantarea unui tei în gradinita din ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Conflict privind plantarea unui tei în gradinita din fata blocului

Buna ziua.In urma cu 7 ani am achiziționat un apartament la bloc la etajul 1,In fata acestuia aflându-se o gradinita de care nu se îngrijea nimeni.Dupa 6 ani m-am hotărât sa fiu eu cea care se va ocupa de acest spațiu. După ce am curățat locul și am plantat mai multe flori,vecina mea de la un nivel superior,a plantat un tei.In câțiva ani,acest copăcel îmi va obtura toată lumina,lucru pe are nu mi-l doresc.Ce pot face în privința asta?Menționez ca nu se poate vorbi cu aceasta femeie ,întrucât apelează la instanta pt orice problema.Va mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Spatiul verde din jurul blocului-legislatie ANDREI_oni ANDREI_oni Buna ziua Locuiesc impreuna cu familia la bloc, intr-un apartament proprietate personala, si pe spatiul verde din jurul blocului, mai multi vecini avem ... (vezi toată discuția)
Servitutea de lumină naturală ContSters132756 ContSters132756 Bună ziua.As dori sa știu cum se aplica servitutea de lumina ,la bloc.o vecina de la un etaj superior, a plantat un copac de talie inalta.In câțiva ani, eu ... (vezi toată discuția)
Distanta minima fata de bloc la care se pot planta arbori/arbusti ionescu iulian ionescu iulian Locuiesc la bloc,la parter,cu vedere in spatele blocului. Cand am cumparat apartamentul,erau plantati langa apartament un arbore si doi arbusti,la o distanta ... (vezi toată discuția)