avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 393 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Servitutea de lumină naturală
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Servitutea de lumină naturală

Bună ziua.As dori sa știu cum se aplica servitutea de lumina ,la bloc.o vecina de la un etaj superior, a plantat un copac de talie inalta.In câțiva ani, eu nu o sa mai am lumina de la soare deloc,întrucât copacul e plantat cam la 5 m de bloc,în gradinita aparținând primăriei,iar apartamentul e situat cu fata spre Sud.Va mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am rugamintea sa ma ajutati cu o informatie. stau ... CipZec CipZec Buna ziua, Am rugamintea sa ma ajutati cu o informatie. Stau la parter intr-un bloc de locuinte, iar zilele trecute vecinul de la etajul 1 a plantat un salcam ... (vezi toată discuția)
Conflict privind plantarea unui tei în gradinita din fata blocului ContSters132756 ContSters132756 Buna ziua.In urma cu 7 ani am achiziționat un apartament la bloc la etajul 1,In fata acestuia aflându-se o gradinita de care nu se îngrijea nimeni.Dupa 6 ... (vezi toată discuția)
Taiere corcodus din gradina blocului liliana_grebanus liliana_grebanus Recent am construit o extensie la parterul unui bloc pe baza unei autorizatii de constructie eliberata de Primarie privind amenajare sediu firma, creare alee ... (vezi toată discuția)